Redacția care administrează site-urile din rețeaua Creative Art este formată din următorii specialiști:

Mariana-NicolaeMariana Nicolae – Content Manager – O recomandă experiența în funcția de Redactor-Șef al revistelor Planul Casei Mele și Casa Mea.

 

Elena-TurcuTurcu Elena – Marketing Manager – O recomandă experiența în funcția de Redactor-Șef al revistei Căminul și al site-ului CasaMea.ro.

 

Tatiana-TutaTatiana Tuță – Sales Manager – O recomandă experiența în funcția de Redactor-Șef al revistelor Bebelu și Mamă de profesie, dar și al site-ului Bebelu.ro.

 

Bogdan-ModreanuBogdan Modreanu – CEO – Îl recomandă experiența de Art Director și Publisher al revistelor Căminul, Bucătăria pentru toți, Bebelu, Industry Insights, și suplimentului ziarului România liberă.

Articolele publicate pe site-urile din rețeaua Creative Art sunt verificate de următorii specialiști:

doctor-primar-pediatru-Elena-DanElena Dan – Medic Primar Pediatrie – Medic primar pediatru. Doctor în științe medicale.

 

doctor-primar-pediatrie-Carmen-ZapucioiuCarmen Zăpucioiu – Medic Primar Pediatru – Doctor în științe medicale.

 

doctor-stomatolog-Andreea-Oana-RosuOana Roșu – Medic Stomatolog – Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” Timișoara.

 

psiholog-clinician-Ildiko-OprisIldiko Opris – Psiholog Clinician – Absolventă a Universității din București.

 

doctor-stomatolog-Marinela-Banica-CiocotisanMarinela Ciocotisan – Medic Stomatolog – Specialist în Ortodonție și ortopedie dento-facială.

 

Kinetoterapeut-Simona-VeleaSimona Velea – Kinetoterapeut – Kinetoterapeut și consultant în protezare externă de sân.

 

kinetoterapeut-Gabriela-NedelGabriela Nedel – Kinetoterapeut – Specialist în kinetoterapie cu experiență în afecțiuni pediatrice.

 

psiholog-specialist-Daniela-GavankarDaniela Gavankar – Psiholog – Psiholog specialist, analist comportamental, consultant ABA.

 

medic-kinetoterapeut-Mariana-PavelMariana Pavel – Kinetoterapeut – Șef Departament Centru de Kinetoterapie.

 

Redactorii Creative Art:

Adelina Cristina Alexe

Adriana Râmniceanu – Absolventă a Facultății de Jurnalism, “Constantin Brâncoveanu” din Pitești.

Adelina Theodora Jugaru

Alexandra Leorint

Andreea Drăgușin

Andreea Gurău

Andreea Marilena

Andreea Milea Stănescu La Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, am învățat că a fi redactor înseamnă multă responsabilitate și seriozitate din punctul de vedere al muncii pe care o depui. Nu am știut ce înseamnă cu adevărat aceste calități până când am ajuns în funcția respectivă.

Să fii redactor înseamnă să fii conștient de faptul că este foarte important ceea ce așterni pe ecranul alb și că trebuie să îți asumi ceea ce comunici publicului și ce informații lași să se înțeleagă. Funcția de redactor m-a cizelat, m-a făcut să devin o persoană responsabilă, ambițioasă, inteligentă, eficientă, punctuală. Experiența m-a învățat să îmi respect deadline-urile, să fiu atentă la detalii și să învăț să îmi gestionez timpul eficient.
Să fii redactor nu este ușor, mai ales când ești student și ai de jonglat cu facultatea, locul de muncă, voluntariatul în cadrul Proedus, familia, dar și timpul liber.
Experiența de redactor m-a ajutat să mă dezvolt mult atât din punct de vedere profesional, cât și personal, astfel că am reușit să dobândesc calitățile enumerate mai sus, dar și multe altele.”

Andreea Roșu Rolul informației este să răspundă la întrebări, să aducă lămuriri și să ne ajute să luăm cele mai bune decizii. Între starea incertă de nehotărâre și starea de bine când suntem siguri că am făcut cea mai bună alegere stă o informație clară, certă și bine pusă la punct. Pentru că adeseori chiar și o simplă frază ne poate arăta direcția în care trebuie să ne îndreptăm, de mai bine de 8 ani ofer informație. După absolvirea Facultății de Jurnalism, m-am axat pe domeniul medical, medicină alternativă și complementară, nutriție și sport, dar și pe turism și e-commerce și continui să cercetez cele mai sigure surse și să aleg cele mai potrivite cuvinte pentru ca cititorii mediului online să primească o informație precisă, adevărată, completă și limpede, care răspunde la întrebări și care nu sufocă.”

Bianca Dumitru

Brigita-Alexandra Petrovici

Cosmina Florescu Absolventă a Facultăţii de Filologie, am încercat să dau limbii române ceea ce i se cuvine, cu respect şi conştiinciozitate, să o aşez în ierarhia mea pe unul dintre cele mai înalte locuri. Am comunicat într-o limbă română curată şi corectă, atât ca regizor radio în cadrul Societăţii Române de Radiodifuziune, între anii 1995-2008, dar mai cu seamă, în presa scrisă, ca redactor la Revista Lacucina, între anii 2007-2013, şi ulterior, din anul 2016 până în prezent în cadrul redacţiei Creative Art. Respectând limba română şi citirorii, documentându-mă permanent cu interes şi asumare, informându-mă despre tot ceea ce apare nou în domeniile abordate, scopul meu este de a redacta articole corecte, bogate informaţional, fluente, sistematizate, accesibile şi utile. Modul în care îmi abordez misiunea, cu dedicare şi interes, se reflectă în rândurile aşternute de mine pentru cititori, cărora doresc să le transmit mesajul cât mai limpede, într-o scriere curată şi corectă. Oricât de grea ar fi tema abordată, provocarea este foarte mare, reuşind astfel să tratez şi să parcurg orice subiect care ar putea trezi interesul cititorilor sau le-ar fi de folos.”

Codruta Cuzischi

Cristina Chirilă“Având o experiență de cinci ani, și  o pasiune uriașă pentru scris, nu doar în limba română ci și în limba engleză, sunt interesată să cercetez mai multe surse din diverse domenii pe care să le pun apoi pe hârtie. După o analiză și sinteză a informațiilor culese, exprimate în modul dorit de publicație, și la deadline-ul stabilit, subiectele sunt tratate cu seriozitate.”

Cristina Roșu “Am o experiență de peste 5 ani ca redactor, dar scrisul s-a numărat dintotdeauna printre pasiunile mele, alături de citit. Prima întâlnire cu jurnalismul am avut-o în facultate atunci când am înființat un ziar de știri împreună cu alți colegi de facultate. Acela a fost și momentul în care m-am decis să îmi transform plăcerea pentru scris într-o carieră. Am făcut mult timp voluntariat și ulterior am și lucrat pentru diverse publicații, unde am învățat de la adevărați profesioniști secretele din spatele unui articol bine scris. Astăzi, după atâția ani de practică, sper ca alții să învețe de la mine cum se scrie un articol complet, de la A la Z.  Sunt o persoană perfecționistă și creativă în același timp, îmi place să evoluez din punct de vedere profesional, motiv pentru care particip des la evenimente sau cursuri ce au ca temă scrierea creativă. Pun întotdeauna accent pe calitatea și originalitatea unui articol, iar documentarea intensă face parte din ritualul meu de scriere a unui articol. Sunt o persoană organizată, iubesc articolele foarte bine structurate, ce conțin informații de valoare pentru cititori. Scriu și rescriu același articol chiar și de 3-4 ori până mă asigur că este perfect, din toate punctele de vedere.” 

Gabriela Gevelegean Pe tot parcursul vieții încercăm să ne cunoaștem pe noi înșine, să aflăm ce este mai profund în noi, ceea ce ne definește la nivelurile noastre cele mai adânci. În cazul meu, am constatat că indiferent de traseul pe care l-am parcurs, o trăsătură m-a însoțit pretutindeni și în orice moment. Este vorba de comunicare, în special a cuvântului scris. Am scris în toate formele, cu condeiul, cu pixul, cu ajutorul tastaturii calculatorului, mijlocul a fost mai puțin important. Important a fost și este scopul și anume acela de a comunica semenilor mei ceea ce am de spus, de a împărtăși cu ei gânduri, emoții, informații care ar putea fi de interes. Mulți dintre noi știm că scrisul reprezintă o armă cu două tăișuri. Unul poate fi folosit pentru a distruge sau a manipula, iar celălalt pentru a construi, motiva, informa corect. Eu am ales în urmă cu mult timp cea de-a doua posibilitate de a utiliza puterea cuvântului scris.”

Georgiana Mihaela Tutueanu

Ioana Apostol

Irina Costianu “Primul articol a apărut în revista timișoreană pentru studenți ,,StudenTim” iar seria de articole  s-a regăsit ulterior  în paginile revistei  Atitudin Studențești editată de Liga Studenților din Alba Iulia. Dorința de a scrie și de a trata cu maximă seriozitate teme dintre cele mai diverse  a fost valorificată apoi în paginile cotidianului ,,Viața Buzăului” și în cele ale cotidianului ,,Frontal de Buzău”, unde a îndeplinit funcția de redactor. Experiența ca redactor s-a continuat cu realizarea articolelor pentru revista ,,Glasul Semnelor” destinată persoanelor cu deficiențe de auz și vorbire. Aici a avut funcția de redactor șef iar apoi a coordonat revista pentru elevi ,,Cheia succesului în afaceri”. În paralel a publicat articole pe teme diverse în volumul de eseuri ,,Minerva”, și a participat la diferite sesiuni de comunicări și simpozioane unde a susținut lucrări tematice ce au fost publcate în cărți de specialitate. Plăcerea de a scrie s-a îmbinat adesea cu cea de a vorbi iar toate acestea au culminat cu participarea, în calitate de speaker, la Conferințele pentru tineri Bookland și în realizarea articolelor pentru site-urile Creativ Art Holding. Povestea merge mai departe, calitatea de redactor la  Creativ Art Holding fiind una ce contribuie la formarea profesională și la dezvoltarea personală continuă, necesare în societatea cunoașterii.”

Iulia Isabela Ghinea Mă numesc Iulia Ghinea și am teminat anul II la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul UB. Pe viitor, îmi doresc foarte mult să am o carieră în jurnalism si/ sau comunicare, pe domenii ce țin de lifestyle, travel, fashion. Sunt o persoană ambițioasă, perseverentă, creativă, dornică să învețe lucruri noi și să evolueze permanent. Mă adaptez repede la situații diverse. Sunt o fire organizată, responsabilă și știu ce înseamnă să respecți un deadline sau să fac față unor schimbări de plan, pe ultima sută de metri. Anul trecut, am fost implicată într-un internship, în domeniul jurnalismului online.. Acesta a fost coordonat de doamna Cristina Bazavan, jurnalist, blogger și s-a defăsurat pe o perioadă de trei luni. Printre abiltățile dobândite și sarcinile desfășurate în cadrul acestui internship se numără: 1. capacitatea de a redacta texte pe domenii diverse precum: fashion, lifestyle, sănătate, travel, respectând structurile narative: linear, nonlinear și in revers; 2. utilizarea technicii “Show don’t tell” în redactare; 3. editare de texte;”

Laura Mardare

Laurențiu Teodorescu – Masterat în Limbajul în presa scrisă din România.

Madalina Popa

Maria Antoaneta Constantin – Absolvent facultatea FCRP, calificare Specialist în comunicare. – “Experiență ca redactor datând din februarie 2018. Specializată în articole de tip SEO, precum și de tipul descriere de produs/de serviciu/de localitate etc., dar și articole informative. Temele cel mai bine stăpânite și frecvent consultate sunt domeniul gastronomic și domeniul turismului, dar am activat și în domenii precum creșterea copiilor, construcții, probleme de sănătate, drepturi legislative etc.. Cele mai bune abilități dobândite în urma experienței de redactor sunt cele de organizare a timpului, lucrarea creativității, buna stăpânire a limbii române, cunoașterea programelor de Microsoft Office și dezvoltarea cunoștințelor de cultură generală.”

Otilia Drăgan

Mara Luca Absolventă a facultății de jurnalism. Actualmente student-doctorand la Litere. A publicat articole științifice și literare în presa românească și de peste Prut. Participantă la conferințe naționale și internaționale, pe teme socio-culturale, din România, Franța sau Marea Britanie. Experiență de câțiva ani în jurnalism, traduceri și copywriting/promovare de produs. Domenii de interes: literatură, istoria artei, cinematografie, fotografie, psihologie, antropologie, culturologie și traveling.”

Roxana Sandoi

Tiberiu Popa